EläinlääkintäSanomat
Puuviesti – Woodworking – Puuteollisuuden ammattilehti
Asiakaslehdet - Morenia, Vuokattisport, jne.
Kirjojen toimitus- ja julkaisupalvelut
Vuokattinews - Vuokatin alueen matkailulehti
Sotkamon kunnan 365 -vuotisjuhlaesite.
Postikorttien toimitus- ja tuotantopalvelut.
Esitteiden suunnittelu ja taitto.
Esitteet myös venäjäksi.
Olemme erikoistuneet historiallisten kalenterien tuottamiseen.
Uutisjyvät - MTK Pohjois-Pohjanmaan tiedotuslehti

Toimituspalvelut

Siellä, missä niitä tarvitset! Silloin, kun niitä tarvitset.

Asiakaslehdet, yhdistyslehdet, matkailulehdet venäjäksi ja/tai suomeksi

Olen ollut Sotkamo-lehdessä luomassa matkailutuotteita vuodesta 1995. Niinä vuosina Sotkamoon synnytettiin Vuokatin matkailulehti Vuokatti News ja venäjänkieliset esitteet palvelemaan yhä kasvavaa määrää venäläisiä turisteja. Kristalli-julkaisut tuottaa suomenkielisiä ja venäjänkielisiä esitteitä ja matkailulehtiä yhteistyökumppaneille. Myös asiakaslehdet, yhdistyslehdet, nettilehdet kauttani vaivattomasti.

Lue lisää >>

Sukukirjat

Kristalli-julkaisut kokoaa suvun tiedon yksiin kansiin. Tekee haastattelut, tallentaa arvokkaat kuvat muistoiksi kirjan sivuille tuleville sukupolville, taittaa ja painaa kirjan. Kysy lisää!

Asiakaslehti reaaliajassa

Onko sinulla arvokkaita vieraita, joihin haluat tehdä vaikutuksen? Teetä vieraillesi lehti heidän vierailustaan. Kristallijulkaisut haastattelee ja kuvaa asiakkaasi edellisenä päivänä ja iltana. Seuraavana aamuna asiakkaat saavat lehden aamiaiselle. Mukavaa kotiin viemistä! Kysy lisää!

Koulutuspalvelut

Voit tilata minulta luentoja yrittäjyydestä, verkostoitumisesta ja markkinoinnista. Olen erikoistunut luennoilla pureutumaan aitoon yrittäjyyteen, luentoni sisältää eläviä esimerkkejä ja tutkimuksia värikkäästi yrittäjistä ja yrittäjyydestä.

Lue lisää >>